Scoala Mamei SAMAS Bistrita si-a deschis portile

 Asociatia SAMAS, singura retea nationala de educatori perinatali găzduiește acum și la Bistrița  pe Str. Gen. Grigore Bălan nr.42 (peste drum de magazinul Ceucuța )  gravidele și mamele din Bistrița care vor să aibă mai ușor acces la servicii de educație perinatală, necesare atât în perioada sarcinii cât și în cea postnatală.
Școala Mamei SAMAS și-a început activitatea în noul sediu alături de Monica Ungur - educator perinatal și consultant în alăptare cu mai multe activități gratuite pentru graviduțe și proaspetele mămici. Aceste activități au avut ca și obiectiv informarea corectă a mamelor despre procesul nașterii, informații prețioase despre nutriția echilibrată a mamei încă din timpul sarcinii dar și postnatal precum și gimnastică prenatală - demo - cu fiziokenetoterapeut, instructor certificat Pilates și viitoare mămică, Andrada Costeanu.





                                                                 sursa foto: pagina FB Scoala-Mamei-SAMAS-Bistrita

Școala Mamei vă așteaptă cu drag să-i trece-ți pragul și pregătește pentru voi, mămicile, o serie de cursuri și activități interesante. Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială - Scoala Mamei SAMAS Bistrita 




Postări populare